Sunday, February 15, 2009

Olağan bi haftasonu

Yine bir haftasonunu daha evde geçirdim.Ev arkadaşımın uranyum terbiyeli kobalt 60 buğulama yaptığından şüpheleniyorum. Bütün ev radyoloji servisi gibi koktu.
Bu 2 gün boyunca değerli bir arkadaşın öve öve biteremediği True Blood isimli TV yapımını izleyip yine ödevimi pazar akşamı son dakikada bitirdim. Diziden koptuğum nokta karakterlerden birinin shape-shifter diye bişiy çıktığı yerdi. Vampir falan bi yere kadar da ondan sonrası beni bozuyo. Başroldeki kızın amcası network president sanırım. Fiziksel güzelliği bu kadar ön plana çıkaran bir camianın yapımında, bu kadar çok sayıda taş gibi oğlan ve kızın arasında nasıl başrol kapmış bu kız hayret ettim. Özellikle makyaj yaptığı zaman acı çektim. Hayır bence zaten çirkin güzel karıştırsınlar.Hatta herkes çirkin olsun (En sevdiğim TV yapımı Seinfel'dir). Ama herkes taş olup başrol ucube olunca rahatsızlık verdi. Bir de amerikan dizilerindeki hurafe, kadercilik, boş umut verme, ve maçoluk beni bitiriyo. "Protect,security,everything's gonna be OK" keywordleri, mesela John Locke'un hiç bir dayanağı olmadan tamamen bazı hurafelere dayanarak aldığı kararlar v.s. bitirdi beni bitirdi.
Geçen hafta içi kendimden nefret ettiğim bir an yaşadım.İngilizce konuşulan bir akademik ortamda bir "That's what she said" espirisi yaptım. İstemeden yaptım. Gerçekten istemeden oldu. Bi daha yapmıcam.Yaparsam dilim kopsun.

7 comments:

arınpaşa said...

olm bnce sen çok iyi bir blogcusun.

Deniz Coşkun said...

kız 9 yaşında en iyi yardımcı kadın oyuncu oscar'ını almış, ondan. güzelliğinden değil, forsundan.

Deniz Coşkun said...

başroldeki kızın kankası tara da zarar ziyan tip açısından. öyh yani.

göker said...

güneyli aksanıyla vampir zumpir dizisi de bok gibi oluyomuş. bizim güney dogu aksanıyla bilim-kurgu izlemek gibi bişi.

Deniz Coşkun said...
This comment has been removed by the author.
Deniz Coşkun said...
This comment has been removed by the author.
Deniz Coşkun said...

herkes ne kuzeyliymiş vay anasını satiim. kraldan çok kralcı olmak gibi bir nevi.