Monday, December 15, 2008

Kuzeye gittikçe

Burası büyük şehir tabi her tip her milletten insan var burda. Bir de dünyaya çok açık haliyle. Anlatılan, beklenilen kuzeyli insanı klişesini bulmak için biraz aramanız lazım. Arkadaşın biri ile konuşuyorum. Dedim bu international-interrailer-erasmuser&exchanger muhabbeti beni bayıyo arkadaş. Yok almanyaya gittim palto giydim buraya geldim palto yetmedi. Yok biz bunu böyle yaparız, siz şöyle yaparsınız. Çok çabuk sıkılıyorum lan.(Bu noktada bu blogun amacı ile çelişiyo olabilirim) O da dedi git kuzeye. Kuzey İsveçliler gerekmedikçe konuşmazlar. Kuzeyli insanı klişesini tecrübe etmek için yanıp tutuştuğumu itiraf ediyorum ve bunu yapabilmek için sanırım biraz daha kuzeye çıkmam gerekecek.

10 comments:

enola is gay said...
This comment has been removed by the author.
enola is gay said...
This comment has been removed by the author.
enola is gay said...

hayat ispanyadan ne kadar uzak o kadar rahat.

yukardaki beceriksiz yazar benim. hesus çarptı.

Deniz Coşkun said...

Yahu geçen E! izliyorum, Victoria Silvstedt çıktı, dedim Oytunum tam yerine düştü. Ata binmeyi severmiş, ata binerken çok heyecanlanıyormuş, bazen bütün gün ata biniyormuş. Aynen bunu söyledi. İsveç deyince aklıma geldi. Sahi, kızlar nasıl?

bop said...

konu nası kızlara geldi onu anlamadım ya. bu konuyu sevmiyorum bak. kimle konuşsak "ahahah karılar nası" moduna giriyo. bu yüzden resmen isveçin namus bekçisi olucam ya. ama bir erkeği dansa kaldıracak kadar taşşaklılar onu diyim :D

bop said...

bu arada pınar görüyorumki blog olayının a.q.muşsun. kaç tane var be öle. bi okuyım dedim bitmez valla, derya deniz.

enola is gay said...

biri benim. birinin 3te biri benim. birinde hissem var %2.7

Deniz Coşkun said...
This comment has been removed by the author.
Deniz Coşkun said...

açıkçası pek de umrumda değil isveç'in kızları. isveç'le bir şeye çağrışım yaptıramıyorum. güveç belki.

oyku peksel said...

sabahleyin pettergille kahvalti ediyoruduk "bravo" marka portakal suyunu bilirsin. kutunun arkasinda hucrelerle ilgili uzunca bi hikaye arkasindan da yumurtayla yapilan bi deney var. sordum. dedim bu neden portakal suyunun arkasinda? dedi ki biz kuzeyliler sabahlari birbirimizden nefret ederiz konusmak istemeyiz o nedenle bu gibi urunlerin arkasinda hikayeler var bunlari okuruz. iste benim kuzeylilerle ilgili deneyimim bu fakat ben bu durumu sevmedim acikcasi oytun. sabahlari kahvalti sorasinda cayla iki hosbes olmadan olur mu? olmaz.